Monday, July 30, 2012

Starijoj sestri

Zahvalna sam Bogu jer mi je dao sestru takvu kao sto si ti. Uzivaj u ovom radosnom danu. Voli te tvoja mladja seka.

Na ovaj dan mi se vracaju sve uspomene koje smo zajedno prozivili, dane koje smo provolili zajedno.. Iako nisam sa tobom uvijek ces biti u mom srcu i nikakva daljina na to ne moze. Zelim ti sve najbolje draga sestro za rodjendan i volim te najvise na svijetu znaj.

Sa tobom sam cijeli zivor dijelila i smijeh i suze. Uvijek si bila tu za mene. I da sam mogla ne bi pozeljela bolju stariju sestru jer si najbolja sestra na svijetu. Zelim ti sve da ti se ispuni sto pozelis.

Tuzne sms poruke


Tuzne poruke
za rodjendan. Ovu sam poruku dobila, ne ove dvije iznad nego ovu:
"Prava tuga, nju sam spoznao tek kad sam izgubio onu sto volim vise od sebe, i mrzim sto na najljepsi dan nisam pored tebe, ali i sa ove daljine zelim ti srecu, zdravlje i srce puno miline."

Poruku mi je poslao bivsi momak.

Sretan ti majko rodjendan poruke

Ako uspijem biti upola dobar roditelj kao vi smatracu da sam uspio. Hvala ti sto si savrsena majka. Srecan ti rodjendan majko.

Najdraza majko, zelim da ti se za rodjendan ostvare svi tvoji snovi i zelje. Uzivaj i prelijepom danu.

Ja sam ovo sto jesam zbog tebe, jer si me podrzavala cijeli zivot i njezno brinula za mene. Mnogo lijepih godina i puno zdravlja zeli ti tvoj sin za tvoj rodjendan.

Kazu da su djeca poput andjela, a ja kazem da si ti andjeo cuvar jer si me cuvala svih ovih godina pod svojim krilima. Srecan ti rodjendan i sve najlepse majko.

Ti si vise nego mama. Ti si prijatelj, sestra, moj navijac, podrzavalad, stub koji me drzi, ti si ta koja je ucinila moj zivot mirnim i spokojnim. Srecan ti rodjendan majko.

Sunday, July 29, 2012

Cestitke za rodjendan najboljem prijatelju

Ne znam jesam li ti ikad rekao ali znaci mi nase prijateljstvo. Prijatelji kao ti cine svaki dan posebnim. Zelim ti srecu danas za rodjendan, sutra i uvijek.

Zelim ti dan ispinjen ljubavlju i smijehom, zelim ti srecu uvijek, a ti je sam definisi.

Prijatelji dolaze i odlaze iz nasih zivota, ali najbolji prijatelji su uvijek tu i cine nas zivot ljepsim. Zivio sto godina i srecan ti rodjendan.

Dart Veder

Dart Veder pjeva Happy Birthday. Za ljubitelje SF filmova odlicna cestitka.

Happy Birthday rep verzija

Stara pjesma u novom rep ruhu. Mada nesta ne volim rep ne zvuci lose, ali vise volim metal verziku koja je takodje objavljena i mozete je naci u arhivi.

Sta pokloniti devojci za rodjendan

Sta pokloniti devojci za rodjendan je pretpostavljam pitanje koje muci mnoge muskarce posto i ja ponekad znam biti u problemu sta pokloniti momku za rodjendan.

Da bi znali sta pokloniti trebate znati osobu, znati sta ona voli i zeli, ipak nekad je tesko znati sta neko hoce. U zavisnosti od vrste osobe se odredjuje poklon, jer ne postoji jedinstvena formula sta bi svaka djevojka zeljela da dobije za rodjendan, mada sigurno necete pogrijesiti ako organizujete neko putovanje na Bahame.

Ja imam neke poklone koji su mi moji bivsi i moj sadasnji momak kupili i koji su mi se manje ili vise svidjeli.

Omiljeni poklon koji sam dobila za rodjendan je bio sladoled koji mi je napravio bivsi momak i na njemu komadicima banane napisao volim te. Uz to donio mi je ruzu i nekog malo medvjeda plisanoh. Bila sam odusevljena i to je po meni najljepsi poklon koji sam ikada dobila. Jedan od ljepsih poklona je i parfem Diorov da vas ne lazem i ne zavaravam da uvijek mozete proci sa malo para, sa sladoledom i ruzom i medjedom.. Tada sam bila mlada, ludaa...

Baka - cestitke baki za rodjendan

Kad god su me moji mama i tata kritikovali uvijek bi nasao mir u tvome krilu. Srecan rodjendan najboljoj baki zeli njen unuk/a.

Bajke koje si mi citala uvijek ce ostati u mome srcu, trudila si se i izvela si me na pravi put. Hvala ti za sve. Srecan ti rodjendan bako.

Nikada nisam mogao rijecima izraziti ljubav prema tebi bako. Na najjednostavniji nacin si me ucila najvaznije lekcije u zivotu, sa neznosti koju samo baka moze osjecati prema svom unuku. Srecan ti rodjendan bako.

Igrice za deciji rodjendan

Ovaj clanak je za roditelje koji organizuju deciji rodjendan u svojoj kuci. Spremili smo vam nekoliko predloga za igrice koje bi deca mogla igrati tokom rodjendana

* Mozete organizovati karaoke sa dobro poznatim pesmama za decu koje mozete besplatno skinuti sa interneta. Sve sto vam je potrebno je mikrofon i karaoke program koji je takodje besplatan. Mozete se i vi pridruziti partiju i zapjevati stare pjesmice Od skole do kuce, U svetu postoji jedno carstvo...

* Prije samog rodjendana uzmite papir i olovku i zdjelu. Na papiru napisite razne zadatke koje ce klinci izvrsavati i ubacite u zdjelu. Deca redom izvlace papirice i izvrsavaju zadatke. Zadaci neka budu zanimljivi. Npr. Imitiraj lava, brzo reci kucka je zalajala i prolajala, ispricaj neku veliku laz, glumi da places...

* Mozete organizovati ples sa narandzama izmedju cela partnera

Kako napisati lepu cestitku?

Mnogi se pitaju Kako napisati dobru cestitku. Uvijek mozete poslati standardne kupovne cestitke za rodjendan, ali one ne sadrze nista licno u sebi i samim tim manje su vrijednije od onih napisanih rukom, pa cak i ako je napisana ruznim rukopisom. Cestitka koju napisete treba da bude licna sa nekim sjecanjima ili zajednickim iskustvima. Mozete se malo potruditi i napisati pjesmu. Ta pjesma ne mora biti remek djelo ali svakome ce biti drago da se neko potrudi i bas za njegov rodjendan da mu neko napise pjesmu.

Rekli su o rodjendanu

To je jedini dan kada ti places, a tvoja majka se smije.

Naši rođendani su perje u širokom krilu vremena - Jean Paul Richter

Najbolji su oni rodjendani koje cemo tek da dozivimo - Robert Orben

Diplomata je covjek koji uvijek pamti datum rodjenja zene ali nikad godinu rodjenja. Robert Frost

Tekstualne poruke za rodjendan

Leti u avionu ambicija i sleti na aerodrom uspeha. Sreca tvoja zelja je moja. Neka tvoja buducnost uvijek bude svijetla. Sa ljubavlju od mene srecan ti rodjendan.

Lijep je osjecaj znati da te neko treba, da neko misli na tebe, da taj nekocte voli, ali je mnogo ljepsi osjecaj kad znas da ti neko nikada nece zaboraviti rodjendan.

Zivot je kratak i uzivaj u svakom momentu, nikad ne gubi samopouzdanje i uvijek koracaj samouvjereno, Srecan ti rodjendan.

Za svijet danas je jos samo jedan obican dan, za mene danas je najljepsi dan, srecan ti rodjendan.

Zelim ti srecan rodjendan. Neka ti zivit podari veliku srecu i nadam se da ce ti se sve sto pozelis ispuniti. Uzivaj u ovom danu.

Saturday, July 28, 2012

Majci za rodjendan

Ovo je pjesma koju je slavni Toma Zdravkovic napisao i otpjevao za svoju majku.

Majci za rodjendan

Poletite golubovi
preko sinjeg mora
Na krilima odnesite
pozdrav srca mog
Nek mi majka dugo zivi
sa pesmom u srcu
Jer sutra je mojoj majci
rodjendan

O, majko, majko
O, dugo zivi
O, stara moja
O, zivi, zivi

Odnesite golubovi
buket belih ruza
Jer sutra je mojoj majci
srecan rodjendan
Ruzama joj okitite
njenu sedu kosu
Da mi majka zivi
dugo godina

O, majko, majko
O, dugo zivi
O, stara moja
O, zivi, zivi

Zivot nas je razdvojij
o, najdraza majko
Pa je tuzno srce moje
skoro svaki dan
Sutra ces mi biti sama
daleko od mene
Nek ti srecan bude
majko rodjendan

O, majko, majko
O, dugo zivi
O, stara moja
O, zivi, zivi

Za sve koje zele vidjeti tekst pjesme Majci za rodjendan

Thursday, July 26, 2012

Srecan rodjendan hevi metal

Pjesma Srecan rodjendan u hevi metal verziji. Da li vam se svidja ova obrada standardne hepi brdej pjesme?

Unikatne cestitke za rodjendan

Ukoliko zelite da vam sastavimo unikatnu cestitku za rodjendan jednostavno nas kontaktirajte putem komentara i mi cemo u roku od sat vremena sastaviti unikatnu cestitku za vas. Naravno sve sto radimo radimo besplatno tako da cemo i cestitku naravno sastaviti besplatno. Vi nam u zahtjevu navedite za koga je i jos detalja za koje smatrate da su bitni i mi cemo se potruditi da u sto kracem roku dobijete sto ljepsu rodjendansku cestitku

Rodjendanske Cestitke Na Srpskom

Ovo je sajt koji sadrzi najvecu bazu rodjendanskih poruka na srpskom jeziku i koji se svakodnevno apdejtuje i koji azurira svoj sadrzaj non stop. Ukoliko zelite da napisete nekome rodjendansku cestitku na srpskom jeziku a ne znate sta bi napisali mislim da je ovo pravo mjesto za vas. Mnogo nasih ljudi u inostranstvu ima problema sa srpskim jezikom pa ako se neko takav nadje na nasem blogu rado cemo mu pomoci da sastavi lijepu rodjendansku cestitku.

Ljubavna rodjendanska sms poruka

Ljubav je najljepsi rodjendanski dar kaze ova poruka i ja mogu da se slozim sa njom. Nadam se da vam se svidja ova poruka i da cete je iskoristiti da iskazete ljubav voljenoj osobi za njen rodjendan.

Stihovi za 18 rodjendan

Ovim stihovima mozete obradovati nekoga za rodjendan kao sto je i mene neko obradovao za moj rodjendan.

A ko je taj neko neka za sada ostane tajna...

Sms poruke za Dan zaljubljenih

Mnogi nemaju inspiracije za poruke kada dodje Dan zaljubljenih i muce se da sastave sms poruku. Da vam ne bi bilo mnogo tesko mi vam dajemo nekoliko sms poruka koje mozete poslati vasoj voljenoj osobi. Nadamo se da ce se neki od nasih esemesova svidjeti vasem dragom ili dragoj.

Poruka prijateljici za rodjendan sms


Prijateljica Maja mi je poslala ovu sms poruku za moj prosli rodjendan i mnogo mi se svidjela ova poruka. Bilo je jos lijepih poruka ali ovu sam izdvojila jer mi se nekako bas posebno svidjela.

Napisite nam u komentarima i vi vase poruke koje ste slali i dobijali od prijatelja za rodjendan

Lijepe poruke za rodjendan


Nekoliliko lijepih rodjendanskih poruka koje mozete poslati nekoj vama dragoj osobi. Ukoliko vam se neke od ovih poruka ne svidjaju pogledajte i ostale rodjendanske poruke kojih stvarno imamo dosta ovdje na blogu i svakodnevno dodajemo nove kako bi vi imali vise izbora kada su u pitanju rodjendanske cestitke

Wednesday, July 25, 2012

Rođendanske zelje za decu


Tri rodjendanske zelje za djecu, koje mozete iskoristiti i poturiti kao svoje ;)

Razumijem ja nedostatak inspiracije kod pisanje cestitki, ponekad nije grijeh malo ukrasti.

Rodjendanske cestitke za decake


Par rodjendanskih cestitki koje mozete poslati vasim dragim osobama.

Procitajte i oostale sms poruke i rodjendanske cestitke na nasem blogu i ucestvujte u nasoj nagradnoj igri i osvojite nagrade .

Tuesday, July 24, 2012

Srecan rodjendan na klingonskom jeziku

Cuvena pjesma hepi brdej ili srecan rodjendan u klingonskoj varijanti. Uz puno truda shvaticete ako je i vama palo na pamet da je nemoguce nauciti otpjevati je na ovom jeziku. Ako vam je momak zaludjenik Zvjezdanim stazama potrudite se malo vise od mene.

Smesna ljubavna sms poruka


Smesna sms ljubavna poruka koju sam nedavno dobila na svoj mobilni telefon. Simpaticno, ne znam sta bih vise dodala...

Rodjendanska cestitka za najbolju drugaricu

Nista nije strasno kada imam tebe za najbolju drugaricu. Zelim ti da se ne mijenjas jer te volim takvu kakva si, da te zdravlje posluzi i da sve ono sto te cini srecnom ti se ostvari.

Najboljoj sestri rodjendanska poruka

Nema boljeg prijatelja od sestre. Nema bolje sestre od tebe.
Srecan ti rodjendan

Nadam se da vam se svidja ova poruka jer je po meni ovo jedna od najboljih poruka koje sam ikada dobila, a dobila sam je od moje mladje sestre.

Poslovice o sestri

Izreke o sestri:

Sta je dobra vijest ako nemate sestru da je sa njom podijelite
Jenny DeVries

Kako ljudi uspijevaju zivjeti bez sestre
Sara Corpening

Kada sestre stanu rame uz rame ko ima sansu protiv njih
Pam Brown

Kada majka i otac ne mogu da nas razumiju sestra ce nas uvijek razumjeti
Nepoznat autor

Najlepse rodjendanske poruke za sestru

Evo jedne predivne slike koju mozete iskoristiti kao pozadinu za poruku sestri ili za podlogu za rodjendansku cestitku.

Ponekad nas naravno nasa sestra nervira ali za nju nas vezu najjace emocije i samo vi mozete napisati najljepsu rodjendansku poruku vasoj sestri, a ovu sliku iskoristite kao pozadinu za poruku.

Srecan rodjendan na bugarskom jeziku

Srecan rodjendan se na bugarskom jeziku pise:

Chestit Rojden Den

A kako se ovo cita nemojte me nista pitati, slabo stojim sa bugarskim heheheh

Ljubavne sms poruke za rastanak

Nikada necu moci tebe izbrisati iz mojih misli, jer si u meni ostavio dubok trag, trag koji je nemoguce izbrisati. Mozda vise nismo jedno za drugo, mozda je ljubavi nestalo, ali u mome srcu ce uvijek biti mjesta za tebe.


Ljubavi, ovako te vise necu zvati. Tesko mi je kad pomislim na to. Ipak mozda je najbolje tako, mozda..

Volela sam te svom silinom, bez granica i bez razmisljanja, voljela sam svaki dio tvoga tijela, svaki tvoj pokret, svaku rijec, svaki dah.. Sada kao poslije obilne vecere gledam te prazno i moja osjecanja prema tebi ne postoje.

Origami cestitka

Pogledajte i naucite sami napraviti origami rodjendansku cestitku.

Ukoliko budete imali volje i strpljenja lako mozete sami napraviti fantasticne cestitke.

Najljepse od svega je to sto su ovakve cestitke kod nas jedinstvene i ne dobijaju se svaki dan.

Kratke sms rodjendanske poruke


Par kratkih sms rodjendanskih poruka koje ce vam nadam se pomoci ako vam je trenutno nestalo inspiracije ili imate blokadu pa ne znate sta da napisete.

Mozete ako vam se ne svidi nijedna od ovih sms poruka pogledati i ostale cestitke i poruke i valjda ce vam se nesta na nasem blogu blogu svidjeti ;)

Cestitke za rodjendan na ruskom

Evo sa sada cu samo ovu cestitku za rodjendan na rusko jeziku objaviti posto mi se ova cestitka veoma svidjela. Ruski jezik mi je inace prelijep, veoma melodican, ucila sam ga 4 godine i pomalo me sram, ali moram vam priznati da se bas ne snalazim ko riba u vodi kada cujem ruski jezik. Ipak vrlo dobro sam mogla razumjeti ovu rodjendansku cestitku na ruskom jeziku. Ako budete zeljeli ubacicu jos cestitki na ruskom jeziku.

Cestitke za rodjendan voljenoj osobi


Voljenoj osobi nije lako napisati cestitku jer uvijek sebe strozije ocjenjujemo nego sto bi trebali. Medjutim ako voljena osoba osjeca isto prema nama nekada ce pogledi uraditi vise od rijeci, neki pokret, neki gest samo nama bitan ostace nam u sjecanju, a zaboravicemo rijeci. Medjutim cestitka koja mi je ostala u sjecanju i koju sam dobila od voljene osobe je ova koju sam upravo objavila.

Rodjendanska cestitka za decu


Da li vam se svidja ova cestitka koju je napisala Biljana za svog sina Aleksandra? Kakve su vase cestitke deci i da li ih uopste pisete za rodjendan ili samo usmeno cestitate vasoj deci rodjendan. Mislim da cestitka u pisanoj formi ima svojih prednosti jer ona ostaje zauvijek, dok se jednostavne pa cak i prelijepe usmene cestitke cesto zaborave.

Rodjendanska sms poruka


Rodjendanska sms poruka koju sam nekada davno primila za svoj ne mogu ni da se sjetim koji rodjendan. Znam samo da mi je poslao jedan drug koji je bio zaljubljen u mene.

Sta cu kad sam fem fatal ;)

Sms poruke za Badnje vece


Ovo je po meni jedna od najljepsih poruka za Badnje vece koje sam primio ove godine. Inace vise sms poruka dobijem za Badnji dan nego Badnje vece. Dobila sam prosle godine mnogo poruka ali rijetko koja mi se svidjela pa ih za sada necu objavljivati

Cestitke za Badnji dan


TRI NAJLJEPSE CESTITKE ZA BADNJI DAN

Ako ste i vi primili neke lijepe cestitke i sms poruke za Badnji dan voleli bi da ih podijelite sa nama. Najlepse za Badnji dan cestitke cemo objaviti.

Momku


Evo vam jedne veoma lijepe rodjendanske cestitke momku. Nadam se da ce se i vasem momku svidjeti ova cestitka.

Mom jeste :=)

Prijateljici

Ako nemate ideju sta napisati kao cestitku za rodjendan prijateljici nadam se da ce vam jedna od ove dvije poruke pomoci i rijesiti vase probleme. Nekad jednostavno nemamo inspiraciju kad su u pitanju cestitke za rodjendan pa cak i kad je u pitanju neka nama veoma draga osoba kao sto je nasa prijateljica.

Saturday, July 21, 2012

Majci


Majka je mozda ako realno sagledamo stvari osoba koja nas najvise voli i zato cestitka za rodjendan majci treba da bude izuzetno lijepa, upravo kao oa cestitka koju smo objavili. Nadamo se da ce vam ova cestitka posluziti i da ce uljepsati dan vasoj majci.

Ljubavna sms poruka


Ovo ja jedna ljubavna rodjendanska cestitka koja je na mene ostavila stvarno jak utisak jer sezaista vidi da je pisana iz srca i krajnje iskreno sa mnostvo emocija. Kako se vama svidja ova poruka

Saljive cestitke


Saljive cestitke za rodjendan, ali i za druge prilike su dio naseg folklora, mi kao narod skloni smo sali. Mi vam dajemo primjer nekih starih poznatih poruka koje su se prenosile i za koje je vecina nas cula iz nekog izvora koji je kao uzivo cuo tu cestitku.

Ako vi imate nekih saljivih rodjendanskih poruka tj cestitki mozete nam poslati ih putem komentara

Sms poruke za krsnu slavu


Nazdravlje ti slava domaćine, u dom vazda da veselja bude, za trpezom punom da se pjesma poji, da ponosno slaviš krsnu slavu i nazdravljaš rujnim vinom sa svojim najmilijima i da lomiš krsni kolač s najstarijim sinom.

Neka ti je nazdravlje krsna slava, neka ti bude u kući smjeha, neka tebe i sve tvoje čuva i da ti zdravlje zaštitnik doma tvoga.

Cestitke najboljoj prijateljici za rodjendan

Izdvojicemo neke od najljepših cestitki najboljoj prijateljici za rodjendan, a vi ako imate neke čestitke ili poruke koje vam se svidjaju bez obzira da li ste ih vi napisali ili vam je neka prijateljica ili možda čak i najbolja prijateljica poslala, voljeli bi da nam putem komentara pošaljete i mi ćemo objaviti vaše poruke, a najljepše i nagraditi.

Evo nekih poruka (čestitki) koje smo do sada primili:

Sa tobom sam podijelila moje strahove, nadanje i patnje. Uvijek si bila uz mene. Srećna sam što te imam za prijateljicu. A tebi želim svu srecu ovoga svijeta i da ostaneš takva kakva jesi jer ja bolju osobu za najbolju prijateljicu nikad ne bih mogla poželjeti.

Tea nam je poslala ovu divnu poruku koju je njoj poslala njena najbolja drugarica Irena.

Zar ja mogu znati bolje od tebe šta želiš sebi?! Želim ti sve što želiš da ti se ispuni i da pri tom ne zaboraviš svoju drugaricu Anju jer i ja sam žena i ja bi malo toga ;) sve najbolje mačko

Ovu duhovitu rodjendansku cestitku nam je poslala Milena koju je dobila od drugarice Anje za 18 rodjendan.

Sve što su ti napisali na fb zidu ja ti zaista želim za rođendan, ali iskreno.

Ovu čestitku je poslao neko ko je želio da ostane anoniman.

Stihovi za rođendan

Ovdje možete napisati stihove koje ste slali drugima za rodjendan ili stihove koje ste dobili za rodjendan, tri najbolje "pjesmice" ćemo nagraditi novčanim iznosom od simboličnih 20 evra. Stihovi moraju biti orginalni tj. ne smiju ranije biti objavljeni na internetu. Vaše stihove ostavljajte ovdje uz vašu mejl adresu. Ukoliko se vaši stihovi nađu među 3 najljepša kontaktiraćemo vas putem mejla. Konkurs traje do kraja 2012. godine.

Najljepse rodjendanske sms poruke


Nekada najljepše rodjendanske sms poruke budu nam drage iz nekih samo nama znanih razloga. Čitanje tih poruka drugima možda njima ništa ne znači, ali nama samo jedna riječ u poruci u zavisnosti od naših osjećanja prema toj osobi, ali i asocijacija prema njoj mogu pretvoriti običnu sms poruku za rodjendan u najljepšu rodjendansku sms poruku. Mnogo zavisi i od nas samih šta će nam se svidjeti i šta ćemo mi smatrati najboljim jer rijetko ćemo se svi složiti u bilo čemu ako imamo veliki izbor. Ovdje međutim imaće svako priliku da postavi njemu najljepše poruke, prokomentariše sam svoje poruke koje mu se svidjaju i zašto mu se svidjaju. Naravno i drugi mogu komentarisati tuđe sms poruke i otvoreno govoriti da li im se sviđa poruka, kako im se sviđa duhovitost iskrenost i ostale vrijednosti i mane sms poruka za rodjendan.

Najbolje sms poruke za devojku

Ja kao devojka vam mogu iskreno reći koje su po meni najbolje sms poruke za devojku.
Osvrnuću se prvenstveno na situaciju kada još uvijek niste u vezi sa devojkom, a pokušavate da je osvojite.
Nemojte biti naporni sto se tice sms poruka. Niko ne voli naporne momke. Ako poslije druge poruke ne odgovara vjerovatno je ne privlacite baš ni malo ili su vaše poruke krajnje...
Devojke vole duhovite momke, tako da poruke moraju pokadkad sadržavati dozu duhovitosti. Iako kažu ponekad da treba znati se našaliti i na svoj račun ipak moj je savjet da se bar na početku muvanja uzdržite od toga.
Budite iskreni, ali stvarno. Ako vam se svidja neka devojka i njeno dupe slobodno joj recite upravo tim riječima "svidjaš mi se i ti i tvoje dupe. Tata ide kod komšije pišati jer čim pomislim na tebe moram obaviti nešta u WC. A često nešta mislim na tebe u posljednje vrijeme". Ja sam dobila ovakvu sms poruke i stvarno sam bila oduševljena jer mi je momak u jednoj poruci rekao da se loži na mene, da je duhovit, pametan i iskren što su po meni pored fizičkog izgleda najvažnije stvari za mene. Bila sam sa tim momkom 2 i po mjeseca. Lijepa 2 i po mjeseca, ali je mnogo bre volio da švrlja pa smo se razišli. Ipak mislim da me smuvao sa tom jednom porukom.
Nekada ipak muškarci griješe, ne treba se uvijek nešta specijalno truditi kada je očigledno da je djevojka zainteresovana. Jednom prilikom jedan dečko mi se stvarno jako svidjao i znao je to, ali je bio previše stidljiv da bi mi poslao poruka. Da mi je poslao poruku dodji ja bi došla bilo gdje. Ipak tek poslije par mjeseci kad sam se ja već bila oladila od njega on se sjetio da mi pošalje sms poruku. Napisao je par vezanih sms poruka, ali tada je sve bilo džaba, jer je moja zainteresovanost za njega presahla i jer sam krenula drugim putem sa drugim momkom.

Čestitke za diplomiranje


Čestitam ti diplomiranje jer danas si bez diplome niko i ništa. Teško je i sa diplomom, a kamoli bez. Nek je sa srećom i da brzo nadješ posao.

E svaka čast majstore, znao sam ja da si ti pametan.

Taman sam pomislio da ti nikad nećeš zavšiti fakultet jer znam te fukaro, ti da uzmeš da učiš, zemlja bi se otvorila. Jel ti to tata sredio ispite? Šalim se ja malo. Čestitam druže. Kapacitet si ti

Svako danas završava fakultet. Dje ide ovaj svijet?! Biće da si desetkom diplomirao. Garant jesi. O zemljo Indijo.

Duhovite rodjendanske cestitke

Mnogo više volim duhovite rodjendanske poruke nego one rođendanske poruke kakve šalju tetke i ostala rodbina "Pile tetkino, nek ti je nazdravlje 24 rođendan, da budeš srećna i zdrava i naravno da nađeš finog momka i da nikad ne zafali para" to je taj tip rođendanskih poruka koje se momentalno brišu. Ja volim kad je neko duhovit. Često se ljudi trude da budu duhoviti, a to im nikako ne polazi za rukom i vrhunac njihove duhovitosti je poruka "Srećan rodjendan. Koji ono bijaše osamnaesti, jel?" i obavezan smajli na kraju poruke da bi ja znala da je to kao šala. To nisu duhovite rodjendanske poruke već su čak gore od poruka koje šalju tetke. Sjećam se jedne duhovite poruke, bar je meni bila duhovita ta rodjendanska poruka "Zelim da ti se ispuni sve što želiš i da ti ispunim sve što želim i čime želim, a kadar sam za to."
Ja sam se kidala kad sam pročitala tu poruku. Šta je bilo sa tim momkom i šta je ispunio i čime i je li bio kadar, nekom drugom prilikom :)

Sestri

Seko moja draga, koliko more ima soli ja ti želim zdravlja, koliko Kina ima ljudi ja ti želim para, koliko je vasiona golema toliko ti srece imala.

Sestro, nek ti je srećan rodjendan, da ti lijepo život prolazi u slavlju i veselju.

Da mi kažu da napolju grmi, da mi kažu da napolju gori, ja bi i tad znao da me sestra voli. Srećan ti rodjendan sestro i sve najbolje.

Friday, July 13, 2012

Cestitke u stihovima za rodjendan


Rodjendanski stihovi su stihovi koje volimo izmisljat i pokazivati svoju kreativnost pisuci ih.

Medjutim ponekad nemamo inspiraciju i dobro nam posluze gotovi stihovi ili sms poruke za rodjendan.

Nadam se da sam vam pomogao sa ovim cestitkama.

Rodjendanski sms

Sms poruke koje primamo za rodjendan

Sve naj naj x88

Sve najbolje ........ zeli ti tvoja tetka ....... x6

Da ti se sve zelje ostvare x12

Srecan ti 18 rodjendan x2

Cestitke za rodjendan ljubavne

Dragi Milojko moj, prosli smo sve i svasta i ja te jednako volim i dan danas ko i prije tri godine. Zelim ti sve najboljse za rodjendan

Ti imas sve sto ti treba u zivotu imas mene i nista ti vise ne treba i nemoj da bi sta vise u zivotu pozelio, slomicu ti ruke. Srecan rodjendan

Ljubavi najveca zelio bih ti napisati najljepsu ljubavnu cestitku koju je moguce da coek smisli. Ali nisam te skole ucio pa mozda necu ja moci napisati sve sta bih ti rekao i poyelio u sebi. Sve naj naj ljubavi moja

Cestit rodjendan budawice

Za rodjendan ti zelim da budes srecan u ljubavi i da uvijek budes samo svoj jer je i Milo Djukanovic nikad sm, uvijek svoj

Stihovi za rodjendan


Nekada svoja osjecanja mozemo izraziti lako kroz stihove.

Pogledajte i procitajte stihove za rodjendan koje smo izdvojili za vas. Ako vi imate neke stihove koje ste nekada dobili za rodjendan i koji vam se veoma svidjaju mozete podijeliti putem komentara ili ako zelite mozete i pisati ovaj blog sa nama.

Stihovi nekome jednostavno idu i veoma vjesto pisu. Tako ako zelite podijelite sa nama vase stihove koje ste napisale ili napisali nekome za rodjendan

Sms poruke prijatelju za rodjendan


Prijatelji su pored porodice i djevojke najvazniji ljudi u nasim zivotima i zato izdvajam ove poruke koje su mi poslali moji najbolji prijatelji.

Procitajte 2 Sms poruke prijatelju za rodjendan

Rodjendanske poruke za decu


Rodjendanske poruke za decu
su one najiskrenije i od srca i takve kao najljepse saljemo deci koja su neiskvarena i koja se iskreno raduju svakom rodjendanu.

Ovo je primjer par poruka za decu.

Ljubavna poruka za rodjendan


Cesto nemamo ideju za rodjendan sta da napisemo nekome ko je daleko ko nije sa nama ko nam nedostaje.

Ovo je jedna od takvih poruka

Thursday, July 12, 2012

Najljepsa cestitka za rodjendan


Ovo je najljepsa cestitka koju sam ikada primila za svoj rodjendan.

Poslao mi je moj momak kad sam punila 17 godina, vise nisam sa tim momkom ali i dalje mi je to jedna od najljepsih cestitki koje sam primila za rodjendan

Popular Posts

Rodjendanske zelje cestitke za rodjendan sms poruke

Najbolje sms poruke, cestitke i zelje za rodjendan pronadjite i posaljite vasem momku, devojci, drugarici, sestri, ocu, majci, prijatelju, bratu. Procitajte i ostale cestitke i sms poruke.

Nadamo se da ce vam se svidjeti i da cete uzivati na nasem blogu.