Saturday, July 21, 2012

Najbolje sms poruke za devojku

Ja kao devojka vam mogu iskreno reći koje su po meni najbolje sms poruke za devojku.
Osvrnuću se prvenstveno na situaciju kada još uvijek niste u vezi sa devojkom, a pokušavate da je osvojite.
Nemojte biti naporni sto se tice sms poruka. Niko ne voli naporne momke. Ako poslije druge poruke ne odgovara vjerovatno je ne privlacite baš ni malo ili su vaše poruke krajnje...
Devojke vole duhovite momke, tako da poruke moraju pokadkad sadržavati dozu duhovitosti. Iako kažu ponekad da treba znati se našaliti i na svoj račun ipak moj je savjet da se bar na početku muvanja uzdržite od toga.
Budite iskreni, ali stvarno. Ako vam se svidja neka devojka i njeno dupe slobodno joj recite upravo tim riječima "svidjaš mi se i ti i tvoje dupe. Tata ide kod komšije pišati jer čim pomislim na tebe moram obaviti nešta u WC. A često nešta mislim na tebe u posljednje vrijeme". Ja sam dobila ovakvu sms poruke i stvarno sam bila oduševljena jer mi je momak u jednoj poruci rekao da se loži na mene, da je duhovit, pametan i iskren što su po meni pored fizičkog izgleda najvažnije stvari za mene. Bila sam sa tim momkom 2 i po mjeseca. Lijepa 2 i po mjeseca, ali je mnogo bre volio da švrlja pa smo se razišli. Ipak mislim da me smuvao sa tom jednom porukom.
Nekada ipak muškarci griješe, ne treba se uvijek nešta specijalno truditi kada je očigledno da je djevojka zainteresovana. Jednom prilikom jedan dečko mi se stvarno jako svidjao i znao je to, ali je bio previše stidljiv da bi mi poslao poruka. Da mi je poslao poruku dodji ja bi došla bilo gdje. Ipak tek poslije par mjeseci kad sam se ja već bila oladila od njega on se sjetio da mi pošalje sms poruku. Napisao je par vezanih sms poruka, ali tada je sve bilo džaba, jer je moja zainteresovanost za njega presahla i jer sam krenula drugim putem sa drugim momkom.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Rodjendanske zelje cestitke za rodjendan sms poruke

Najbolje sms poruke, cestitke i zelje za rodjendan pronadjite i posaljite vasem momku, devojci, drugarici, sestri, ocu, majci, prijatelju, bratu. Procitajte i ostale cestitke i sms poruke.

Nadamo se da ce vam se svidjeti i da cete uzivati na nasem blogu.